Skip to content
Τέρμα Aγ. Σοφίας (2ο, 5ο & 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας), Τ.Κ. 262 23 2610311800(801) gsaekpat@sch.gr

Ειδικότητα: «Τεχνικός Κινούμενης Εικόνας – Ηλεκτρονικής Σχεδίασης Γραφήματος». Εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρεία Realiscape

Την Πέμπτη 26/05/2022 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος «Τεχνικός Κινούμενης Εικόνας – Ηλεκτρονικής Σχεδίασης Γραφήματος» στην εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας με έδρα την Πάτρα, τη Realiscape. Οι εκπαιδευόμενοι/ες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας μεγάλης κλίμακας που χρησιμοποιείται για προσομοιώσεις καταστάσεων και αντικειμένων και να περιεργαστούν ένα αυτοκίνητο στο φυσικό του μέγεθος, να λάβουν μέρος στη ρίψη βολών κατά την προσομοίωση μίας στρατιωτικής επιχείρησης αλλά και στην κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώνεται στο μηχανοστάσιο ενός πλοίου, χρησιμοποιώντας κάσκες VR και πραγματικούς πυροσβεστήρες με αισθητήρες ώστε να είναι ενεργοί στον εικονικό χώρο.

Η εκπαιδεύτρια κ. Όλγα Απέργη ευχαριστεί θερμά τον κ. Σπύρο Αγοργιανίτη και τους συνεργάτες του που μας δέχθηκαν στον χώρο και μας αφιέρωσαν χρόνο και υποστήριξη ώστε να ζήσουμε μία ξεχωριστή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

Avatar photo

Vocational (Experimental) Training in many specialties that modern societies need for a sustainable development. Δημόσιο Πειραματικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Πάτρας.

Back To Top