Skip to content
Τέρμα Aγ. Σοφίας (2ο, 5ο & 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας), Τ.Κ. 262 23 2610311800(801) gsaekpat@sch.gr

Παρουσία του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου έγινε ο αγιασμός του ΔΠΙΕΚ

Στις 22 Οκτωβρίου, στις 14:30, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του ΔΠΙΕΚ Πάτρας ο καθιερωμένος Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο παρουσία του Διευθυντή του ΔΠΙΕΚ Πατρών κ. Νικόλαου Κατσώνη, του Υποδιευθυντή κ. Γιωτόπουλου Γεώργιου καθώς και του  διοικητικού και διδακτικού προσωπικού. 

Στην τελετή Αγιασμού του ΠΔΙΕΚ παρευρέθηκε και εκπροσώπησε τον Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τον απόδημο Ελληνισμό κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, η Διευθύντρια του Ιδιαίτερου γραφείου κ. Ολυμπία Μπάρλου, τ. Υποδιευθύντρια επί σειρά ετών στα ΔΙΕΚ. Επίσης, το παρόν έδωσαν η κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, βουλευτής της Ν.Δ., και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, κ.  Παναγιώτης Πετρόπουλος, πάντα με τήρηση όλων των απαιτούμενων υγειονομικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε σε όλους τους καταρτιζόμενους, τους παρότρυνε να ζητούν πάντα τη βοήθεια του Θεού σε ό,τι κάνουν και τους ευχήθηκε μια επιτυχημένη σπουδαστική χρονιά.

Avatar photo

Vocational (Experimental) Training in many specialties that modern societies need for a sustainable development. Δημόσιο Πειραματικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Πάτρας.

Back To Top