Skip to content
Τέρμα Aγ. Σοφίας (2ο, 5ο & 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας), Τ.Κ. 262 23 2610311800(801) dpiekpatras@sch.gr

Εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος Β2 των βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019, στην ημερίδα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας για την Πολλαπλή Σκλήρυνση, στο ξενοδοχείο Αστήρ στην Πάτρα.

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες της Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας παρακολούθησαν την Τετάρτη  5 Ιουνίου και ώρα 18.00- 20.30 εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Πολλαπλή Σκλήρυνση, που οργάνωσε η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας (ΕΕΑΣΚΠ) στο ξενοδοχείο Αστήρ, στο κέντρο της πόλης της Πάτρας.

Παρόντες ήταν πολλοί φορείς της πολης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος της Ένωσης, κ. Μαργαρίτα Καραγιώργου, η οποία καλωσόρισε και τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Πάτρας.

Ομιλητές ήσαν οι ιατροί κ. Κωνσταντινίδης Θ., Νευρολόγος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Νευροφυσιολογίας, κ. Κοντογιάννης Στ., Ουρολόγος και η κ. Γεωργακοπούλου Δ., Ψυχολόγος.

Τους σπουδαστές συνόδευε η εκπαιδεύτρια του ΔΙΕΚ Πάτρας κ. Ψιούρη Γεωργία, ιατρός.

Ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ για την υποδοχή της και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο της.

 

 

Avatar photo

Vocational (Experimental) Training in many specialties that modern societies need for a sustainable development. Δημόσιο Πειραματικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Πάτρας.

Back To Top