Skip to content
Τέρμα Aγ. Σοφίας (2ο, 5ο & 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας), Τ.Κ. 262 23 2610311800(801) gsaekpat@sch.gr

Εκπαιδευτική επίσκεψη από τα Τμήματα «Βοηθός Φαρμακείου» στην φαρμακευτική εταιρεία  «CBL»

Την Παρασκευή 10 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη από τα δύο τμήματα (Β1 και Β2) του Τμήματος «Βοηθός Φαρμακείου», συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές Βουδούρη Ανδριάνα και Αθανασόπουλο Δημήτριο, στην φαρμακευτική εταιρεία  «CBL», η οποία εδρεύει στην Πάτρα. Ο διευθυντής της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Καγκάδης, μας υποδέχτηκε θερμά και μας ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

Η εταιρία «CBL» (Chemical and Biopharmaceutical Laboratories) είναι μια εταιρεία σύνθεσης  πεπτιδίων, μία από της μεγαλύτερες παγκοσμίως, που ιδρύθηκε το 1990 από τον Καθηγητή Κλεομένη Μπάρλο. Η εταιρία παράγει και διαθέτει για βιομηχανική χρήση χημικές ουσίες, όπως πεπτίδια και προϊόντα που προκύπτουν από οργανικές συνθέσεις. Σήμερα, 19 χρόνια ύστερα από την ίδρυσή της, η εταιρία «CBL», εκτός από κορυφαίος προμηθευτής πεπτιδίων, συνεχώς επεκτείνεται και αναπτύσσει καινοτόμες τεχνολογίες, ενώ οι συνεργασίες της εταιρίας καλύπτουν όλο το φάσμα από την εργαστηριακή έρευνα έως τη βιομηχανική παραγωγή.

 

All-focus
All-focus
All-focus
All-focus
All-focus

Avatar photo

Vocational (Experimental) Training in many specialties that modern societies need for a sustainable development. Δημόσιο Πειραματικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Πάτρας.

Back To Top