Skip to content
Τέρμα Aγ. Σοφίας (2ο, 5ο & 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας), Τ.Κ. 262 23 2610311800(801) gsaekpat@sch.gr

Εκπαιδευτική επίσκεψη τμήματος Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπορτερ Β΄εξαμήνου στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ επισκέφθηκαν οι σπουδαστές του τμήματος Δημοσιογραφίας Συντακτών και Ρεπόρτερ την Δευτέρα 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 στα πλαίσια του Μαθήματος ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΙΙ ΚΕΙΜΕΝΟ συνοδευόμενη από τον καθηγητή τους Δημοσιογράφο κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΠΟΥΡΔΟΥΝΗ.

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ για το πότε ιδρύθηκε, ποια είναι τα μέλη του, την λειτουργία, τον σκοπό, πώς να γίνει κάποιος μέλος, ποιες υπηρεσίες παρέχονται προς τους επιχειρηματίες, πόσα μέλη επιχειρήσεις απαριθμεί σήμερα το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΙΑΣ και πως συμβάλει στην Τουριστική Προβολή της περιοχής της Δυτικής Ελλάδας μέσω του νέου Λιμανιού της Πάτρας.

Επίσης αναφέρθηκαν στην οικονομική κρίση που επηρεάζει το ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στην πόλη της Πάτρας,  πόσες ήταν οι εγγραφές και πόσες οι διαγραφές επιχειρήσεων για το 2018, ποια Ευρωπαϊκά προγράμματα εκτελούνται αυτήν την περίοδο μέσω του Επιμελητηρίου, αλλά και  για τις επιχειρήσεις του Νομού Αχαΐας που ασχολούνται με την ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ αλλά και να μάθουν για τα τοπικά προϊόντα που εξάγονται από την περιοχή στο εξωτερικό.

Τέλος οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τις επιχειρήσεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεοπτικοί Σταθμοί, Ραδιοφωνικοί Σταθμοί) που είναι γραμμένες στο Επιμελητήριο αλλά και για θέματα που απασχολούν τους σπουδαστές όπως η Πρακτική Άσκηση σπουδαστών στο Επιμελητήριο ΑΧΑΪΑΣ.

Avatar photo

Vocational (Experimental) Training in many specialties that modern societies need for a sustainable development. Δημόσιο Πειραματικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Πάτρας.

Back To Top